Dutch-language webinar on transcription and OCR tool Transkribus on May 31

Are you a Dutch speaker who needs to transcribe old or new hand-written materials, or do optical character recognition (OCR) on print materials? Check out this upcoming webinar on Transkribus in Dutch, taking place on May 31, 2022, at 16h CEST:

Dit webinar van Dr. Annemieke Romein geeft een overzicht van de basis van Transkribus in het Nederlands. U leert hoe u documenten upload naar Transkribus, de lay-out analyse uitvoert, handmatige transcripties doet om trainingsdata te genereren, hoe u de geautomatiseerde herkenning gebruikt, welke publieke modellen we aanbieden, hoe de training van uw eigen model werkt en hoe u uw documenten kunt doorzoeken op speciale woorden en zinsdelen. We zullen de workflow stap voor stap doornemen en u krijgt de kans om vragen te stellen via de chat.

U hoeft zich niet te registreren om deel te nemen aan dit webinar (het zal ongeveer 45 minuten duren plus tijd voor vragen), u kunt er toegang toe krijgen via deze link: https://youtu.be/xe-OTS48FK

Print Friendly, PDF & Email